En ny livsstil

En ny livsstil


Innan ni börjar så ska vi ta lite mått! Vi struntar i vågen.... För den gör en så förvirrad! Leta fram ett måttband och börja med att mäta byst, lår, armar (avslappnade och även spända), rumpa och mage (högsta punkten) ta även en bild på er i helbild. För er som är vana vid att gå mycket kan gott ut och plumsa i 40 minuter och för er andra börjar ni med tjugo minuter. Avsluta sedan med sittups! 20/50 styckna. Gör samma sak i morgon! :)

När det gäller maten så ska ni försöka att undvika socker och snabba kolhydrater! Försök att äta ägg i stället för smörgås till frukosten. Det finns massor av goda äggrecept som är så mycket mättande (framförallt godare)!

En av mina favortier är Allt & allo Omeletten! Man tar helt enkelt vad man har i kylskåpet!
Idag blev det så här!




Omelett

4 ägg
4 msk vatten
salt
svartpeppar 
salami
tomater
parmesan
oregano

Vispa upp äggen tillsammans med vattnet. Salta och peppra. Häll lite olivolja i en stekpanna och häll sedan i äggsmeten. När det uppstår små bubblor tryck hål på dom! Lägg osten ovanpå äggsmeten därefter tomaten och salamin. Sänk värmen rejält och låt stå en stund. Krydda med oregano!

Puss Puss.... Lycka till!

 


Nu jäklar brudar!!!! Nu kör vi.... :-)

Nu mina nära och kära.... Nu är det ca 14 veckor till bikinin åker på. ( Jag har bara varit av med min i en vecka...snyft snyft :-( )

Nu ska det tränas och jag vill att ni hänger med. Jag kommer här på min blogg att lägga ut olika övningar och hur veckan kan se ut med träning i gymet och cardio (motionsformer), samt lite goda och förhoppningsvis sunda maträtter!!!

För er som känner att det var ett tag sen ni hoppade i skorna börjar lite försiktigare så ni inte tar ut er helt. (Fallgrop nr 1) och för er som är i bra form se det som lite inspiraton!!!!!

Vi vill väl alla må bra! :)

Så skaffa er ett gymkort, en ipod och ett par bra dojjor så kör vi så det ryker!!!!!

Vi börjar på lördag och inte måndag (fallgrop 2)!

Puss puss


Denna utsikt har jag fått njuta áv..... men snart kommer våren!!!:)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0