Dagarna efter!

Efter en trevlig Kräft fest och 2 dagars frosseri var det dax igen och chocka kroppen!!!! Kändes helt okej eftersom jag sett RESULTAT!! :D Var dock inte så hård denna gång! Har börjat så smått äta lite grönsaker! :) Tränar på som vanligt! I måndags körde jag ett ben & rump-pass och lite mage, tisdags körde jag bröst :(& axlar och idag blev det ett superse) i biceps & triceps och lite mage! Ska grilla lite rygg-biff nu! ;)

Pööss PöööS

KRÄFTFEST!

Kräftor!!! <3

I dag ska vi frossa i kräftor och annat gooooottt! Planerade en kräft-fest innan impulsen kom att prova på deff!

Igår var det femte dagen på dieten! Mycket märkligt men dag fem kändes sjukt mycket bättre än dag fyra!!! (Jag hade ju förberett mig för min mustiga salllad på kvällen men kände inte riktigt för den så det blev några fatttiga salladstrå och ett glas rött <3 iställlet! (..elller två!)

Bäst att mäta mig innan fuskar frooosandet börjar!

Tips på god kräftlag är:

2 dl vatten
1 dl salt
nypa socker
1 burk mörk öl
Krondill/senapsfrö

Koka upp allting och låt det svalna! I med de köpta upptinade kräftorna och låt de ligga några timmar! Blir super gott!

Helt underbart väder idag! Luktar så friskt! Pusss




Hjärnan fungerar inte utan kolhydrater! SANT!!!!!

Hjärnan fungerar inte utan kolhydrater! SANT!!!!  Man snurrar till det och blir även trött som f.... Idag har jag sagt onsdag åt måndag hela tiden! Varit där men ändå inte där! :0! Tidningen var på jobb idag och intervjua oss..... sa väl inget  konstigt! Lämnade in min dator på IT idag efter att ha blivit raderad ur systemet! Klockrent att det skulle drabba mig!

Lite jobbigt nu att dieta och framförallt såååååå tråkigt.....

Idag har jag ätit.... 

Frukost Yoghurt 0,5
Lunch  Kycklingfile, räkor och minikeso (pressad citron... ;)
Middag  Grillad kycking, stekt ägg och minikeso

Känner verkligen att man är trött, orkade knappt köra ett benpass idag! Körde med lätta vikter! :)

I alla fall,  i all denna yrsel och trötthet har min dotter tagit brons i höjdhoppp!!!!! :)

Jag var funktionär (Amandas klubb som var värd) på längdhopp och råkade skriva fel på ett hopp!!!!!!  Ser framemot i morgon kväll.... Ska äta en sallad!!!!:):) (min kära ska så klart :0 vänta tills på lördag.... han måste ju vara ett strå vassare.... ;)

Pööööss och Godnatt! :)

Dag 3

Riktigt jobbigt nu.....  Sitter här med min kyckling filé och mini keso! ....och längtar efter en mustig sallad! :) Men på fredag ska jag äta en god sallad! Idag åt jag igen, kyckling (utan skinn) med mini keso och naturell fiber yoghurt!

Tinar räkor just nu som jag ska vräka i mig med min käraste ikväll!!! :)




Idag körde jag ett lätt pass! Superset med tricepc och biceps! <3 mina favorit övningar!

Pöööss!


DU KAN...:) Pierre Dukan

Sommaren har varit kanon! Vädret har varit okej! Vi fick ändå några fina stranddagar, pooldagar och trevliga dagar (med familj och vänner)

Lite sommar bilder.......<3


Sema Tekiner & Tina Hansson!!!! Underbaaaaara vänner! :)


Söööööta, hungriga Troy som är utstängd! Min Cardio-bääästis! :)




Sööööööööta Amanda & Katy Perry!



<3 <3


Elias .......

Amanda på festivalen och sjukt tokig i amerikansk glass!!!!


Sommarlovet slut....
Efter denna härliga sommar  kändes det helt okej att börja jobba! :( Har nu varit i gång i några veckor..... Under hela sommaren har jag varit flitig med min träning. Dock inte så mycket i gymet men har cyklat, simmat, kört olika cirkel-pass och med gummiband (<3 Det bästa hemma träningsredskap som finns...)! Känner att jag har byggt lite muskler och känner faktiskt mig lite tränad :0!

Min syrra, svågor och pappa började på en diet för några veckor sedan! Medans jag åt och drack gott kämpade familje-medlemmarna på.... Det gav sjuka resultat speciellt för min svåger.... Hans midjemått minskade flera cm!!! Har nu i 3 veckor ökat mina vikter efter att vara tillbaka på gymet! :)

SÅåå igår började jag med DUKAN dieten! Vill se vilka resultat man kan få!

Frukost: Lätt yoghurt med fiber 0.5 % fett
Lunch: En halv grillad kyckling (konsum) utan skinn och en liten burk mini keso
Middag: Stekt rostbiff med en liten burk mini keso

Träning: Fem övningar x 3 på ben & rumpa

Kan erkänna att jag mådde dåligt på kvällen! Kändes som jag både hade feber och var illamående :( Är inte van att vara utan sallad! Om jag har dietat innan så har jag haft salladen kvar! Hade tänkt att på femte dagen köra på med sallad..:) då är det Fas 2 Cruisefasen :))

Mätte mig dock! Viktigare än att väga sig! Mage, armar, lår & rumpa!





Lite om dieten.......

Dieten går ut på enligt Dukan att man ska chocka kroppen i Fas 1 Attackfasen!

Man ska minska kolhydratintaget livet ut men ändå njuta av gott...  (men inte varje dag)!

Fas 1 
Det är endast tillåtet att äta magert protein ex nötkött, kyckling (utan skinn) torsk, kalkon, skaldjur och ägg. Man kan också äta mejeriprodukter med 0% fett eller nästan 0 %. Denna fas varar olika länge beroende på hur mycket man vill gå ner men max 10 dagar får den pågå!

Ni kan blanda fritt mellan oxkött, kalkon, kyckling utan skinn, fisk (mager ex torsk), ägg,skaldjur, mejeriprodukter (helst så nära 0% fett, kaffe och te (utan socker) 

Idag (tisdag) blev det 2 glas A- fil (Lätt) till frukost och grillad kyckling utan skinn och räkor till lunch efter ett snabb- pass på gymet. Körde bröst, axlar och mage!  Har mycket att göra på jobb så man kände inte att man var trött eller små sugen på ris, pasta, och annat gott! Min favorit lunch är ju Thai mat på torget! :)  Nu blir det oxkött med mini-keso! ;(

Tänk på att dricka mycket vatten och att inte äta för lite!!

Pööös!

Maria Damm xxx

 


RSS 2.0